Een nieuwe frisse huisstijl voor AgriFood Support, ik ben er heel blij mee:-)

Het logo is een tuimelaar en biedt het vermogen om mee te kunnen bewegen in veranderingen, en wat er ook gebeurt, de tuimelaar komt altijd weer in balans rechtop en blijft voortdurend in beweging. Verandering is eigenlijk de enige constante. Hoe soepeler je meebeweegt, hoe meer veerkracht je genereert. En veerkracht geeft je vitaliteit. Dan kun je realiseren wat je verlangt.  En dat proces van creatie is een wisselwerking vandaar 2 tuimelaars: want samen brengen we beweging en vitaliteit in jouw business. 

De spiraal staat symbool voor tot de kern komen, maar vooral ook voor van binnen naar buiten werken. Verandering begint bij je zelf en kan zich daarna pas in de buitenwereld manifesteren.

Ben je ook opzoek naar nieuwe kansen en slimme oplossingen in een veranderende wereld? Laten we dan samen het verschil maken!