In de afgelopen jaren is het enige wat mij houvast heeft gegeven het feit dat ik continu heb kunnen mee bewegen en heb kunnen veranderen.  Ik heb mezelf binnenstebuiten gekeerd en mezelf opnieuw uitgevonden. En dat proces is blijvend, transformatie houdt nooit op. Niets staat vast, alles is in continue verandering, en als je op die stroom leert surfen zowel persoonlijk als met je bedrijf dan ben je future proof!

Zowel in mijn projecten als in mijn eigen proces als mens is transformatie één van de hoofdthema’s geworden die ik heb mogen uitdiepen door ervaring en nog steeds. Elke dag weer is het persoonlijk ontwikkelen.

De nieuwe wereld zullen we anders moeten aanvliegen en dat raakt iedereen. Het vraagt een andere manier van kijken, persoonlijk leiderschap en ware verbinding vanuit jezelf met de ander. Alleen wanneer we in staat zijn om onze intelligente hersenen te laten samenwerken met onze kwaliteiten van het hart kunnen we ons ware potentieel bereiken.

Jan Rotmans: “Het zit in onszelf: Als je zelf wezenlijk wilt veranderen moet je je eigen weerstand overwinnen”

Lees het artikel van Jan Rotmans