Trots! Gaaf dat onze video-reeks als voorbeeld wordt genoemd! Binnenkort aan de slag met aflevering 5!!

“Heldere communicatie over duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen is belangrijk voor de geloofwaardigheid van een concept. Laten zien welke stappen worden gezet richting een duurzame onderneming is daarom belangrijk. Een mooi voorbeeld hiervan is The Greenhouse. Een volledig circulair en duurzaam gebouw in Utrecht (nog in aanbouw), waar een vergaande vorm van duurzaamheid wordt nagestreefd. Via videofragmenten, verspreid op verschillende kanalen, worden geïnteresseerden en toekomstige gasten op de hoogte gehouden over welke beslissingen worden gemaakt en welke stappen worden gezet. De Greenhouse neemt de wereld mee in haar duurzaamheidsverhaal, een voorwaarde voor succes.”

Lees hier het hele artikel