De laatste dag van een heel bijzonder jaar.

2018 was weer een jaar van samen creëren aan een nieuwe wereld. Een jaar waarin we met startups en gerenommeerde bedrijven ongebaande paden hebben bewandeld en aan innovatieve concepten hebben gebouwd die daadwerkelijk zorgen voor verandering van binnenuit. En daar ben ik trots op; dit zijn namelijk de zaadjes voor de oogst van morgen. De inspiratie die geplant is geeft zoveel meer mensen nu ideeën over hoe het anders kan, en hoe je handen en voeten kunt geven aan maatschappelijk & commercieel ondernemerschap tegelijkertijd.

The Green House in het bijzonder was voor mij wel een heel uniek project. Fantastisch om hier onderdeel van te mogen zijn, want op deze circulaire plek komt datgene waar ik de afgelopen jaren aan heb gewerkt allemaal samen, zelfs de plantenwereld van mijn vader is hierbij betrokken. Zo zie je maar weer, waar sommige dingen voorheen mijlenver weg van elkaar leken vielen ze nu als puzzelstukjes in één en is de rode draad heel duidelijk.

Uitdagend was het ook in 2018. Het leven vraagt van ons allemaal zowel personen als bedrijven om meer dan ooit te opereren vanuit onze diepste kern. En hoe blijf je dicht bij jezelf en in balans als de wereld om je heen dat niet altijd is? Hoe maak jij de stap van OUD naar NIEUW?

2018 was een jaar vol vernieuwingen, van doorbraken, een jaar van groei en innerlijke kracht, geweldige foodreisjes, fijne momenten met gelijkgestemden en veel beweging en vitaliteit.

Dank jullie wel! Mede dankzij jullie was het een onvergetelijk jaar, waarin we het verschil hebben gemaakt en waar ik met veel plezier op terugkijk!

Ik wens jullie allemaal een stralend, creatief, gelukkig en vreugdevol 2019 en vergeet vooral niet zelf regelmatig de slingers op te hangen!

Ik hoop in het nieuwe jaar weer samen met jullie bijzondere momenten te mogen beleven!

A task without a vision is just a job
A vision without a task is just a dream
A vision with a task can change the world
– Chief Seattle –