Ja, we zijn weer begonnen! Zo langzaam aan komt er weer beweging in en zullen we ons met elkaar opnieuw moeten uitvinden. De toekomst is nog erg onzeker en de spelregels zijn veranderd, maar dat betekent niet dat we niet meer onze passie kunnen uitoefenen. Op de langere termijn hoop ik dat we niet meer gebonden zijn aan allerlei opgelegde maatregelen, zodat we weer vrijuit kunnen ondernemen, maar terug naar vroeger wordt het niet meer. Laten we deze tijd gebruiken om samen uit te vinden wat er anders kan zodat we niet meer teruggaan naar de problematiek van 3 maanden geleden waar we in vastliepen. De tijd is nu aangebroken om het eens lekker anders te gaan doen zoals je het altijd al wilde, met nieuwe wetten die gelden; creativiteit ten top en een geweldige voedingsbodem voor innovatie! Tijd om onszelf opnieuw uit te vinden en samen te creëren.

Na een persoonlijke gezondheidscrisis ben ik ook mezelf en mijn ondernemerschap weer opnieuw aan het vormgeven. Het is een boeiend proces van revitaliseren, bewustwording, oude patronen doorbreken en mezelf opnieuw uitvinden. Eigenlijk een prachtige innerlijke reis die weer zoveel inspiratie geeft om door te vertalen naar creatieve ideeën en inspirerende concepten. Hoe dat er straks precies uit gaat zien in deze nieuwe wereld is ook voor mij nog een vraag, maar één ding staat vast ik wil verder met het creëren van duurzame verandering en vitaliteit doorgeven. Ik wil nog steeds pionieren en nieuwe oplossingen ontwikkelen en implementeren die werken. Mensen en organisaties in beweging krijgen en hun inspireren, enthousiasmeren en activeren: op naar vitale mensen, bedrijven en een vitale maatschappij!

In deze Corona tijd hebben we onszelf allemaal opnieuw te ontdekken. Je bent niet meer degene die je gisteren dacht te zijn en al helemaal niet meer de versie van 3 maanden geleden of een jaar terug. Daarvoor is er in 2020 te veel gebeurd. Met welke uitdagingen en vraagstukken loop jij vandaag rond? En heb jij behoefte om weer beweging en vitaliteit te brengen in jouw business? Dan ben ik weer beschikbaar om te sparren, met je mee te denken en samen nieuwe plannen te maken. Ik nodig je graag uit voor een kop koffie in The Green House in Utrecht, de broedplaats voor nieuwe circulaire en duurzame ideeën.