“Wat als 2020 niet wordt geannuleerd?
Wat als 2020 het jaar is waarop we hebben gewacht?
Een jaar zo ongemakkelijk, zo pijnlijk, zo eng, zo rauw …
dat het ons uiteindelijk dwingt te groeien.
Een jaar dat zo hard schreeuwt, dat het ons eindelijk wakker maakt
van onze onwetende sluimer.
Een jaar waarin we eindelijk de noodzaak voor verandering accepteren.
Verklaar de verandering. Werk aan verandering. Word de verandering.
Een jaar dat we eindelijk samen zijn in plaats van
elkaar verder uit elkaar duwen.

2020 wordt niet geannuleerd, maar eerder
het belangrijkste jaar van allemaal.”
~ Leslie Dwight

Voor mij is 2020 een uitnodiging om echt goed te luisteren naar het gefluister uit de diepte van onze ziel en vanuit het hart. Om te vertrouwen op het mysterie van het ongeziene dat ons allemaal omarmt. En vanuit die bron en inspiratie te komen tot vernieuwing en realisatie. Om ons niet alleen te herinneren dat we onderdeel zijn van de natuur maar vooral ook om weer in verbinding te komen met onze eigen natuur. Met de kracht die we in ons hebben en met de vermogens en talenten waarover wij als mens beschikken. Zodat we onszelf weer kunnen empoweren en hiermee de aarde weer een stukje mooier kunnen maken. Een nieuwe toekomst, een nieuw kompas, een nieuwe wereld vol mogelijkheden.