Als organisatieadviseur, recruiter en sparringspartner heb ik ondernemer Jurriaan Klein en zijn team begeleid in het transformatieproces naar een compleet vernieuwd restaurant.

In de metamorfose hebben we de vraag: “Hoe kunnen we “Smaak en Vermaak” meer integreren in
onze horeca-activiteiten?” centraal gezet. Werkelijke verandering gebeurd van binnenuit. Samen met het team hebben we stap voor stap gebouwd aan een vernieuwd restaurantconcept. Met een inspirerend toekomstbeeld, een nieuwe organisatie organisatiestructuur, de mensen op de juiste plek, en een nieuwe menukaart vol smaak en beleving heeft het vernieuwde restaurant nu echt een identiteit passend bij de ambities van het vakantiepark. Zowel aantrekkelijk voor de vakantiegasten als voor de bezoekers uit de regio.

Verrassend detail: het toegevoegde vega broodje met gegrilde groenten kwam onverwachts als hardloper uit de menu-engineering naar voren. Zelfs in Drenthe staan ze inmiddels open voor een meer duurzamer aanbod. Professionele stappen in de goeie richting want anno 2021 is duurzaamheid is geen trend meer, maar de standaard.